Nya kunder som valt PengVin
  

Sura Järn AB
Suringarna som förstod allvaret och tog över efter nedläggning.

När Ahlsell köpte Proffpartnergruppen av Norska Jernia A/S ingick inte Surahammarbutiken i framtidsplanerna.
Jan Lundmark och Svante Lagerqvist, med lång erfarenhet av järnhandeln och som tidigare jobbat hos Proffpartner i Västerås, såg då möjligheten att ta över verksamheten i Surahammar. Sura Järna AB startades.
Valet av affärssystem blev enkelt då man hos Proffpartner kört PengVin i många år och varit nöjd med att systemet klarat alla de komplexa krav de haft genom åren.

BOLIST Brålanda Trä AB - Ett av våra 31 BOLIST-företag som valt PengVin.
Efter en noggrann marknadsundersökning valde Henrik Nilsson, VD och ägare hos Brålanda Trä AB, PengVin.
Med PengVin affärssystem kommer Brålanda Trä att följa och leda utvecklingen inom BOLIST-kedjan för effektivare handel till sina kunder.

Industri & Filterpartner i Sverige AB - Ny kund inom industrihandeln. Industri & Filterpartner i Sverige AB är ett nystartat företag i Finspång inom industriförnödenheter, kläder, verktyg och filter, som efter en noggrann analys valde PengVin.

BOLIST Dorotea Järnhandel AB - Ny kund inom järn-, bygg och färgbranschen. BOLIST Dorotea Järnhandel AB behövde ett duktigt affärssystem för att klara framtidens krav inom kedjan och effektiv handel av ett mycket brett sortiment. Valet blev PengVin.

Colorex Sweden AB - Ny kund inom färgbranschen. Colorex Sweden AB ligger centralt placerat mitt ute på Västgötaslätten i Stora Levene och har funnits på den svenska färgmarknaden i över 50 år. Colorex har tre Direct-butiker i Vara, Skövde och Falköping - se mer under www.colorexdirect.se   

Nybro Snickeri & Byggmaterial AB - Ännu en Woody-bygghandlare som valt PengVin.
Nybro Snickeri & Byggmaterial AB, även kallad "Snickar Jocke", ingår i Interpares-kedja, Woody och har tidigare haft
Bygg GT. Efter en noggrann utvärdering av samtliga branschanpassade affärssystem på marknaden valde de PengVin, eftersom PengVin har liknande funktionalitet som Bygg GT och är byggt på en modernare plattform för att klara framtidens krav.


    

Tillbaka